لیموناد تازه فشرده شده را دوست دارید اما طرفدار زیاد آب لیمو نیستید؟ این ترفندی است که شما نیاز دارید.
همه می دانند چگونه یک لیمو را آب کنند.
فقط یک دستگاه خشک کن مرکبات بردارید، درست است؟ اما مصرف زیاد لیمو آبگیری باعث درد و چسبندگی دستان شما می شود.
برای یک دسته لیموناد تازه فشرده ، ترفندی دارم که کارها را خیلی سریع انجام می دهد (در یک دقیقه یا کمتر). من آن را در تابستان گذشته کشف کردم، و این یک تغییر بازی بود.
پارچ لیموناد در یخچال من همیشه پر است، مهم نیست که بچه های من چقدر سریع آن را می نوشند.
از غذاساز استفاده کنید:
غذاساز خود را بیرون بیاورید و آن را با تیغه خمیر خود قرار دهید (شما متعجب خواهید شد) هر مقدار لیمو که برای درست کردن یک پارچ نیاز دارید، بشویید.
این دستور العمل لیموناد پرتقالی نیاز به 1-1/2 فنجان آب لیمو دارد که حدود 10 لیمو است این مراحل آسان را دنبال کنید:
- هر دو انتهای آن را ببرید و دور بریزید.
- هر لیمو را به چهار برش ضخیم برش دهید
- آنها را داخل غذاساز بریزید و آن را روشن کنید.
در عرض یک دقیقه یا کمتر، پوست لیمو خالی یا تقریباً خالی می شود کل مخلوط مخلوط شده را از طریق یک صافی مشبک بریزید.
البته من از آب آن برای لیموناد استفاده میکنم و پوست لیمو را برای تمیز کردن تختههای برش چوب، تازه کردن زبالهها و انجام سایر کارهای تمیز کردن در دسترس قرار میدهم من آنها را در یک کاسه در یخچال نگه می دارم و تا زمانی که دسته بعدی لیموناد خود را درست کنم از آنها استفاده می کنم.
آب لیمو کاملا لذیذ:
شگفتانگیزترین چیز در مورد این روش آب لیمو این است که از هر لیمو چقدر بیشتر از آبگیری معمولی آب میگیرید.
بنابراین، نه تنها فوق سریع است، بلکه فوق العاده کارآمد است آب اضافی را در یک سینی یخ منجمد کنید – حبه های آب لیمو برای طعم دادن به آب یا پخت و پز عالی هستند.
می دانید با آب لیموی تازه چه چیز دیگری می توانید درست کنید؟ فروش میله های لیموی پخت!