توصیه اکید پزشکان آلمانی به استفاده از خرما کبکاب لاکی برای مادران باردار!

خرمای ایران یکی از قدیمی ترین محصولات جنوب ایران است خرمای ایران یکی از پنج محصول عمده صادراتی محصولات کشاورزی است.

با توجه به تولید بالای خرمای ایران و تمایل مصرف کنندگان به استفاده از آن، انواع خرما تولید می شود.

ایران پس از مصر یک میلیون تن خرما تولید می کند، ایران دومین تولید کننده خرمای ایرانی در جهان است.

سان اکسپورت یک شرکت خرما در ایران است که بیشتر در زمینه مواد غذایی و محصولات کشاورزی فعالیت می کند.

محصولات اصلی ما خرمای مضافتی، خرمای سایر، خرما کبکاب لاکی پیارم، خرمای ربی، خرمای زاهدی، خرما کبکاب می باشد.

کیفیت بالای خرمای ایرانی باعث شده تا طرفداران زیادی در سراسر جهان به خود جذب کند.

بسیاری از کشورهای دنیا به دلیل طعم و کیفیت عالی خرمای ایرانی از جمله خرمای مضافتی و خرمای کبکاب (خرمای کیمیا) واردکننده اصلی خرمای ایران هستند.

خرما

خرمای ایرانی بسیار متنوع است همچنین در برخی غذاها به صورت شربت، سس خرما، کمپوت و مربا استفاده می شود.

همچنین در صنعت الکل، اسید سیتریک، تولید مخمر، به همین دلیل است که بازار این محصول حتی در مصارف صنعتی نیز در حال گسترش است.

تفاوت اصلی در نوع خرما در نوع شکر و همچنین میزان آب یا رطوبت موجود در آن است.

مقدار کل شکر در انواع مختلف خرما متفاوت است، اما تفاوت آن زیاد نیست و تنها چند درصد است.

قندهای موجود در انواع خرما عبارتند از فروکتوز و گلوکز و همچنین ساکارز. خرمای نرم نسبت به خرمای خشک ساکارز کمتری دارد اما آب بیشتری دارد.

به طور کلی میزان انرژی خرمای نرم کمتر از خرمای خشک و نیمه خشک است.

خرمای ایرانی در دنیا محبوبیت و برند دارد و می تواند سود خوبی برای صادرکنندگان داشته باشد.

درختان خرما برای پرورش خرما به آب و هوای گرم و خشک نیاز دارند.

مناطق محدودی در دنیا شرایط لازم را برای صادرات خرما در نقاط مختلف دنیا دارند. بیش از 34 کشور خرما تولید می کنند.

در اینجا اطلاعات کاملی در مورد نوع خرمای ایران ارائه می کنیم.

خرمای سایر جزء خرمای نیمه خشک ایران و یکی از انواع خرمای پر مصرف است که بسیار مغذی است.

همچنین، تاریخ های Sayer طولانی تر از تاریخ های دیگر است همچنین قیمت مناسب تر و بدون نیاز به یخچال در دمای معمولی است.

این ویژگی باعث شده تا این محصول طرفداران بی شماری پیدا کند بنابراین ایران می تواند خرما سایر را به دورترین نقاط جهان صادر کند منطقه خوزستان در ایران خرمای سیر تولید می کند.

خرما سایر یکی از بهترین گزینه ها برای صادرات خرما است زیرا خرما نیمه خشکی است که می توان آن را برای مدت طولانی نگهداری کرد.

رنگ این خرما قهوه ای تیره و دارای سه سایز بزرگ، متوسط و کوچک است از ویژگی های خاص این خرما می توان به پر کالری بودن، مواد مغذی بالا اشاره کرد.

امکان نگهداری بیش از یک سال در انبار معمولی بدون یخچال وجود دارد لازم به ذکر است که خرما ایرانی عاری از هرگونه ماده شیمیایی کاملا ارگانیک می باشد.