برپایی نمایشگاه آثار هنری، قوری چینی صورتی سنتی در تهران!

اگر به دنبال قوری های چینی با کیفیت هستید، قوری چینی صورتی باید اولین انتخاب شما باشد.

چگالی آن از قوری چینی سفالی قرمز بیشتر است، بنابراین هنگام ضربه زدن یا مالش باید گام بالاتری تولید کند.

همچنین می توانید از همین آزمایش برای تعیین چگالی هر نوع قوری چینی صورتی دیگر استفاده کنید.

قوری های ساخته شده از سنگ معدن ییکسینگ با کیفیت بالا از خاک رس قرمز چگال تر هستند.

قوری های Yixing ظرفیت کمی دارند و برای مهمانی های چای تک نفره طراحی شده اند این نام از یک زیبایی مشهور چینی گرفته شده است.

شکل این قوری چمباتمه ای است و کوچکتر از آنچه هست به نظر می رسد.

قوری

این قوری با وجود اندازه کوچکش، برای سرو اولانگ بو داده شده یا پوئر خام جوان بسیار مناسب است.

برخلاف قوری های معمولی که معمولاً از خاک رس ساخته می شوند، قوری های چینی با نقش و نگار سنگ از خاک رس مخصوص ساخته می شوند این خاک رس حاوی مقادیر زیادی آهن، میکا و کائولینیت است.

 همچنین دارای منافذ ریز است که اجازه می دهد هوا در داخل گردش کند این ویژگی منحصر به فرد، اکسیژن اضافی را به چای می دهد که طعم آن را افزایش می دهد.

قوری چینی Gaiwan یک انتخاب عالی برای دم کردن هر نوع چای است مخصوصاً برای چای های زرد روشن، سفید و سبز با رایحه ای لطیف مناسب است.

با این حال، گلدان های سفالی با این چای ها سازگاری کمتری دارند.

هنگامی که قوری های Yixing چای درست می کنند، خاک رس روغن های معطر فرار و مواد جامد محلول در برگ های چای را جذب می کند.

برخی از این روغن ها در چای جدید آزاد می شوند، در حالی که برخی دیگر در خاک رس جذب می شوند این به چای اجازه می دهد تا در دمای مناسب دم بکشد و طعم مناسب را حفظ کند.

قوری های Yixing از خاک رس متخلخل با محتوای آهن بالا ساخته شده اند این به استحکام و دوام گلدان می افزاید.

برخلاف ظروف چینی، این ظروف چای را برای مدت طولانی‌تری گرم نگه می‌دارند و گزینه‌ای عالی برای دم کردن چای هستند. آنها همچنین به راحتی قابل حمل هستند در سلسله مینگ این چای مورد علاقه نوشیدنی های چای بود.