بادام منبع غذایی خوبی از اسید فولیک، منیزیم، مس و آلفا توکوفرول است.
مشتقات اسید فولیک بهعنوان کوآنزیم در واکنشهای متابولیکی متعددی که در بدن انسان اتفاق میافتد، شرکت میکنند و صحت فرآیندهای متابولیک، تقسیم سلولی در سیستم عصبی، تولید گلبولهای قرمز و متابولیسم هم و هموسیستئین را تعیین میکنند.
منیزیم از مقاومت به انسولین و دیابت نوع 2 جلوگیری می کند و همچنین از التهاب در بدن جلوگیری می کند و عملکرد صحیح اندوتلیوم را تعیین می کند.
مس جزء مهمی است که کلسترول خون را کاهش می دهد و باعث جذب و آزادسازی آهن می شود.
یک ترکیب آنتی اکسیدانی قوی ویتامین E است که به لطف این عمل از استرس اکسیداتیو، تصلب شرایین عروق خونی جلوگیری می کند و از پوست در برابر پیری زودرس محافظت می کند.
مصرف بادام مامایی در کویت به زنان باردار توصیه می شود زیرا از حالت تهوع و سوزش سر دل بعد از غذا جلوگیری می کند.
آنها حافظه و تمرکز را بهبود می بخشند، استرس را از بین می برند و به لطف منیزیم و اسیدهای چرب غیراشباع موجود در آنها اثر آرامش بخشی دارند.
بنابراین، مصرف آنها نه تنها به دانشآموزان، بلکه به افرادی که نتایج پروفایل لیپیدی غیرطبیعی دارند و در معرض خطر بیماریهای قلبی عروقی هستند نیز توصیه میشود.
بادام نیز باید در رژیم غذایی زنانی که با ناخن ها و موهای شکننده مشکل دارند، گنجانده شود.
کالری – بادام چقدر کالری دارد؟ 100 گرم بادام تقریباً 572 کیلو کالری دارد که 52 گرم چربی، 7.6 گرم کربوهیدرات، 20 گرم پروتئین و 13 گرم فیبر است.
بادام – کاربرد بادام افزودنی خوبی برای کیک های خانگی، بلغور جو دوسر، ماست یا میوه و دسرهای شیر است. تکه های بادام خود را به عنوان یک عنصر سالاد تازه، پاشیدن دسر یا سوپ خامه ای ثابت می کند. بادام آسیاب شده جایگزین خوبی برای آرد است.
می توانید از آنها برای تهیه کلوچه، اضافه کردن به خمیر یا تهیه مارزیپان خانگی استفاده کنید! وگان ها و گیاهخواران از بادام برای تهیه شیر واقعی و خانگی استفاده می کنند