مقایسه جایگاه فروش مایع ظرفشویی جام 4 لیتری در برابر سایر برندهای معروف

اسفنج های آشپزخانه معمولاً توسط مصرف کنندگان برای شستن و تمیز کردن ماهیتابه ها و قابلمه ها استفاده می شود.

اما همچنین برای تمیز کردن آشپزخانه مانند سینک، یخچال و اجاق گاز استفاده می شود.

برس ها ظروف غالب برای تمیز کردن دستی ظروف (شستشو) در نروژ هستند.

در یک مطالعه مطالعه ای در انگلستان، چندین ماده مصرف کننده از یک نوع ظروف تمیز کننده برای استفاده استفاده می کنند.

2٪، 50٪ و 77٪ از مصرف کنندگان به ترتیب برس، اسفنج و پارچه استفاده می شوند اطلاعات کمی در مورد استفاده از برس در دیگر وجود دارد.

اسفنج‌آوری‌شده از مصرف‌کنندگان می‌توانند دارای تعداد عناصر در محدوده 6-9 log CFU باشند.

یکی از بهترین برندهای مواد شوینده مایع ظرفشویی جام 4 لیتری می باشد کهه دارای بازار فروش بالایی است.

انواع بیماری ها از بیماری های غیر بیماری زا و فرصت طلب و همچنین ویروس ها، آرکی و یوکاریوتا در اسفنج های مورد استفاده یافت شده است.

 

وجود بیماری های بیماری زا سالمونلا و کمپیلوباکتر نیز گزارش شده است.

در حالی که از اسفنج ها برای حذف خاک های غذایی و کاهش تعداد مصرف ها می شود، ممکن است باکتری ها از عوامل بیماری زا را نیز به سطحی منتقل کند.

بنابراین، اسفنج ها این پتانسیل را دارند که به یک مخزن عمل کرده و عنوان را پخش کنند.

به طور کلی اطلاعات بسیار کمتری در مورد برس های آشپزخانه نسبت به اسفنج ها در متون علمی وجود دارد.

بنابراین مشخص است که تا چه حد می تواند به عنوان مخزن برای عوامل بیماری زا عمل کند.

در یک مطالعه در میان افراد مسن در بریتانیا، تعداد کل در محدوده 3 تا 8 log CFU در برس‌های استفاده شده یافت شد و اینتروباکتریاسه و استافیلوکوس اورئوس شناسایی شدند.

اسفنج ها حجم زیادی از آب / مایعات را جذب می کنند. اسفنج ها بیشتر پس از استفاده از خیس مانند و پتانسیل رشد باکتری را ایجاد می کنند، در حالی که خشک شدن سریع ممکن است رشد را کاهش دهد یا آن را از بین ببرد. مشاهده شده است سالمونلا در اسفنجی های خشک از بین می رود اما ممکن است در پارچه های مرطوب، آشپزخانه و رشد کند.

اطلاعات محدودی در متون علمی وجود دارد که شامل مواردی مانند جذب آب و نوشیدن اسفنج را با رشد و بقای بیماری های بیماری زا مرتبط می کند.

برس‌ها احتمالاً جذب مایع ظرفشویی کمتری نسبت به اسفنج‌ها خواهند داشت، اما دانش بیشتری برای ایجاد این تفاوت بر رشد و بقای گیاه‌ها مورد نیاز است.