بین بستنی بادام هندی، شیر ماکادمیا و آرد بادام، به نظر می رسد کاری وجود ندارد که این آجیل های کوچک اما قدرتمند نمی توانند انجام دهند. اما یک آجیل وجود دارد که همیشه سهم خود را در کانون توجه قرار نمی دهد: پسته.
دلیلی وجود دارد که اغلب پسته تواضع را در آردهای پخت و شیر آلت نمی بینید. در ایالات متحده، آنها فقط در کالیفرنیا، آریزونا، و نیومکزیکو رشد می کنند، بنابراین آنها به اندازه برخی از همتایان خود رایج نیستند .
با این حال، عرضه کوتاهتر آنها به این معنی نیست که مزایای سلامتی زیادی ندارند و البته طعم فوقالعاده لذیذ. در اینجا چند دلیل وجود دارد که دفعه بعد که در فروشگاه هستید، پسته را پر کنید، به علاوه پنج دستور غذا که بسیار فراتر از بستنی اسپومونی است.
گیاهخواران، شاد باشید! بر اساس گزارش American Pistachio Growers، یک تجزیه و تحلیل در سال 2019 از محتوای پروتئین موجود در پسته نشان داد که نه تنها آجیل منبع خوبی از پروتئین با 6 گرم در هر وعده است، بلکه پسته بو داده آمریکایی یک پروتئین کامل است.
یک پروتئین کامل حاوی هر 9 اسید آمینه ضروری است – نوعی که بدن انسان به تنهایی نمی تواند آن را بسازد و باید از غذا دریافت کند. از آنجایی که بیشتر پروتئین های کامل حیوانی هستند، این یک کشف هیجان انگیز برای کسانی است که گوشت نمی خورند.
و خبرهای مهم دیگری نیز وجود دارد: در آزمایشی که محتوای پروتئین کامل غذاها را اندازه گیری می کند، پسته نسبت به سایر گزینه های گیاهی مانند کینوا، نخود، سویا و برنج پخته شده امتیاز بالاتری کسب کرد.
برای تکان دادن سر به کمک نیاز دارید؟ پسته را به عنوان میان وعده قبل از خواب امتحان کنید. طبق یک مطالعه در سال 2017، بچههای سبز رنگ حاوی ملاتونین (ترکیبی که به شما کمک میکند تا Zzz خود را دریافت کنید) بیشتر از هر آجیل دیگری است.
برای اینکه فرصتی برای کار به آنها بدهید، 30 تا 60 دقیقه قبل از تحویل پسته دراز کنید.